HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Mert egy kis magyar is kell

2011.05.21. 18:11 SweetCherry

 Ma egy olyan dalt szeretnék mutatni nektek, amit első hallásra gyűlöltem. Annyira bosszantott, hogy az egyik kedvenc rajzfilmem illúzióromboló 2. részének a végén van, és ennél fogva nem ragadta meg a szívem:D Viszont utána az egyik legoptimistább ismerősöm felhívta a figyelmemet arra, hogy mennyire nagyon, nagyon pozitív a szövege. Utána már szinte tetszett.

Most meg már ott tartok, hogy másoknak (nektek...) is ajánlom.

Na de lássuk-halljuk:

https://www.youtube.com/watch?v=ETSRmltfRPc

Hééj de fura, nem is tudtam, hogy ezt a dalt Malek Miklós énekli!  Máris érdemes volt ajánlani:D

Ez a kép meg kicsit sem kapcsolódik a dalhoz, se a fent leírtakhoz, egyszerűen csak tetszett:

Talán azért, mert annyira, de annyira vágyom már a nyár után! Bombát akarok ugrani a Dunába Ráckevénmindennap délig aludnisétálni a Balaton-parton a langyos nyári estében... És új dolgokat kipróbálni. Számomra a nyárnak mindig van egy ilyen jelentése, sosem telik el valami új dolog, valami őőrültség nélkül. Biztos Nektek is rengeteg ezekhez hasonló emléketek van.

Remélem pusztán azzal, hogy ezeket felelevenítitek (wow de jó szó! :D), máris jobb kedvre hangolódtatok:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr122921830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása