HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Csokoládé és boldogsághormon:D

2011.05.09. 20:52 SweetCherry

 

 Van egy csodálatos film az újjászületésről, önmagunk megtalálásáról és felvállalásáról és a képmutatásról... Olyan fantasztikus színészek játszanak benne, mint Johnny Depp és Juliette Binoche, és akkor még egy szót sem szóltam a zenéjéről!

Valószínűleg kitaláltátok már, hogy a Csokoládéról beszélek:)

 Klikkolj a képre!

Különleges, mert Rachel Portman - a zene szerzője - az egyetlen női filmzeneszerző, aki most így hirtelen eszembe jut. Ti tudtok másikat? 

Ez a zene amellett, hogy felvidít (és folyton éhes leszek tőle;D) kicsit emlékeztet arra, hogy mindig önmagam legyek és ne álljak meg a vélt határaimnál! A filmben egy egész falu szabadul meg a réges-régi korlátaitól, nekem miért ne sikerülne? Neked miért ne sikerülne? :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr212891187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása