HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Lusta nap

2012.07.23. 13:28 SweetCherry

Ha a világ tökéletes lenne, akkor mindenkinek kijutna legalább egyszer egy félévben egy olyan nap, amikor az égvilágon semmit nem kell csinálnia, csak punnyadni az ágyban, és senki nem dirigál, senki nem mondja meg, mit kell csinálni. Ha miniszterelnök lennék, kötelezővé tenném mindenkinek a Lazy Dayt!

Peeersze, tudom, hogy ez nem így működik. Ha nem vagy épp nyári szünetét töltő tinédzser vagy milliomos popsztár, akkor csak hallgathatod (olvashatod), ahogy a milliomos popsztárok (és a nyári szünetüket töltő tinédzserek) arról énekelnek (írnak), hogy milyen jó is egész nap semmi tenni és csak feküdni az ágyban...

Íme, Bruno Mars: Lazy Song :)

Szólj hozzá!

Címkék: mars semmittevés pihenés lustaság song lazy bruno

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr794672641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása