HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Napfelkelte, eurovision, meg ilyesmik

2011.05.15. 13:08 SweetCherry

 Hadd kezdjek ma egy jó hírrel: tegnap, a blog működésének pont 10. napján megvolt a 100. látogatás! Köszi mindenkinek, aki erre járt, öröm nektek blogot szerkeszteni! :)

Néztétek tegnap az Euróvízióst? Annyira, de annyira bosszantó volt nézni a pontozást, hogy azt hittem, eldurran az agyam... Kati 22. lett mikor pedig azok lettek az első néhány, akik a legrosszabbak voltak! Sztem mind az olaszok, mind a bosnyákok, de a győztes azerbajdzsániak is legjobb esetben középszerűek voltak! Ááááááhhh de felhúztam rajta magam! Pedig már megszokhattuk volna.

Ha ti is hasonlóan éreztek, most mindannyiunknak jót fog tenni ez a zene:

https://www.youtube.com/watch?v=-4FMb8rPook

A címe Napfelkelte, és szerintem annyi reményt komponált bele Brian Crain, hogy szinte túlcsordul. Csak csukjátok be a szemeteket és hallgassátok! Ezt a zene a legsötétebb pillanatokban is elhiteti, hogy igenis van új kezdet és érdemes felkelni a hosszú éjjel után.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr942905224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.08.20. 21:46:22

Az elmúlt Euróvíziós dalfesztivál eseményeiből o(k)kulva népi mozgalmat szeretnék indítani. Úgy vélem, hogy az alkalmazott szavazási metódus garantálja, hogy kétszázadik helynél jobban ne teljesíthessünk. Ezért inkább legalább mi szórakozzunk jól. Olyan csapatot indítsunk, ami különlegességével kilóg a mezőnyből. Legyen a Csík Zenekar! Ha 1et értesz, akkor szavazz Te is!

qltura.blog.hu/2011/08/19/zene_csik_zenekar_most_mulik_pontosan_eurovizios_dalfesztivalra_vele
süti beállítások módosítása