HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Hey Donkey, that's spanish!

2012.06.16. 15:06 SweetCherry

IGEEEEEEEN itt a nyár, idén is!

Valami menő, táncolós-csípőrázós zenét akartam nektek keresni ennek örömére - azt hiszem, challenge completed! 

Szinte biztos vagyok benne, hogy ismeritek: ha az eredeti Ricky Martin számot nem, akkor ezt a feldolgozást (a Shrek 2-ből valót). Egyébként ha még van köztetek olyan, aki nem látta a rajzfilmet, akkor most rögtön leüni és megnézni! Kihagyhatatlan.

Mindenesetre egy ilyen hangulatú nyarat kívánok nektek (de a szövegben szereplő sztorit hagyjátok ki, ha csak lehet)! Éljetek egy "vida locát" - egy bolond életet, hiszen az mennyivel mókásabb már, mint bármit túl komolyan venni! Ez az én receptem a nyárra. Meg napsütés, barátok, szerelem és egy pár jéghideg koktél (felrázva, nem keverve;D).

Meg amit csak még akartok...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr834592228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása