HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Ajándék Juanestől

2011.05.14. 10:53 SweetCherry

Tegnap óta egy kicsit kipofoztuk a blogot, új formát kaptak a bejegyzések és ha minden jól megy, hamarosan új, szupervidám dizájnban gyönyörködhettek majd:) A sok segítségért örök hála Sanyinak! :) 

Ajjaj, kezdenek a blogon többségbe kerülni a férfi előadók... Nem baj, még egy jöhet: ez Juanestől a Regalito.

https://www.youtube.com/user/sagitta93?feature=mhee#p/f/15/qle33hBIPK4

Ez az a szám, amit képtelenség mozdulatlanul végigülni! Nekem a klipje is tetszik: azt a képet akartam bemásolni ide, amelyiken Juanes arcát sok kicsi képből rakták ki, de csak nem találtam:S .

A dalszöveg egyébként egy ajándékról szól és aki nem tud spanyolul annak a lehetetlenség határát súrolja, h együtt énekelje... Hosszas gyakorlást igényel, szóval itt az ideje elkezdeni:)

Az ajándékról jut eszembe: van egy német írónő, aki szerint a boldogság titka a nagylelkűség. Hiszen ha adsz, az jó érzéssel tölt el, és a másik ember öröme visszatükröződik rád is. Szerintetek?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr652902739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása