HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Szivárvány és egy csodás világ:)

2011.05.07. 15:34 SweetCherry

 Tudtátok, hogy az ukulele magyarra fordítva azt jelenti, hogy ugróbolha? 

Ezt a dalt egészen biztosan ismeri mindenki, mégis az egyik leg-felvidítóbb dal, amit valaha hallottam. Egyértelműen itt a helye (klikk a képre!)

A szivárvány elég közhelyes szimbólum, mégis valahogy mindig aktuális. Nagy viharok végén látjuk az égen, és azt jelenti: a rossz hamarosan véget ér. Valami jónak a kapuja. Még a legrosszabb pillanatban is lelket tud önteni belénk a gondolat, hogy nincs az a rossz, ami örökké tart!

Arról nem is beszélve, hogy a szivárvány igazi ritkaság! Aki megpillantja, szerencsésnek érezheti magát. Lehet, hogy ezért gondolták azt, hogy a tövében kincs van?

Az ősmagyarok azt képzelték, hogy a szív-árványon át egy hatalmas lény szív fel vizet a földről, innen az elnevezés.

Mikor hallgatjátok a dalt, csukjátok be a szemeteket és képzeljétek azt, hogy a szivárványon ülve lógatjátok a lábatokat:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr492885062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása