HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Egy kis őrültség

2011.05.06. 13:48 SweetCherry

Muszáj megosztanom veletek: aaaaaaaaaaaannnyira könnyűnek érzem magam, mint egy tollpihe!! Nagyjából két és fél órája hogy túl vagyok az érettségin, és eszméletlenül jó érzés ilyen szabadnak lenni! (más kérdés, hogy hogy sikerült, meg hogy mennyire volt tisztességes az összeállítóktól ez a Hörverstehen, de hagyjuk, ez egy vidám blog! :D)

Ennek örömére megosztom veletek az egyik aduászomat: ettől a daltól akkor is tarkóig ér a szám, ha épp egy súlyos depirohamom van. Igazából iszonyatos nagy baromság, de egyszerűen muszáj mosolyogni rajta! :D 

Kattints a képre!

Ugye milyen jóóó? :D Ez a srác egy fullnyomi, és valahogy mégis annyira, de annyira szerethető! :)

A többi zenéje/klipje rendszerint nem ennyire nagy gyökérség, sőt... Ahogy a hegedűn játszik az maga a Hegedűn Játszás, valahogy az egész lényét beleviszi a zenéjébe, amit ha egy szóval kéne jellemeznem, azt mondanám, hogy SZABAD! Hallgassátok meg ezt a számot is, és ordítva énekeljétek hozzá az "Ai, ai, ai whoah" -t, és érteni fogjátok miről beszélek:

https://www.youtube.com/watch?v=cxiDmCr3h7Q&NR=1

Akinek ismerős a srác, az valószínűleg nézte a 2009-10-es Euróvíziós Dalfesztet, mert a 2009-es év győztese volt Norvégia színeiben, és teljesen megérdemelten.

Na de mára ennyit, már így is túlteljesítettem: két videót is linkeltem:) Legyetek jók és nagyszerűek;) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr722882198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása