HTML

Vidám dalok esős napokra

A világ legvidámabb dalait gyűjtögetjük nektek össze, hogy túléljétek a szomorúbb napokat és még jobban felpörgessétek a vidámakat!

Friss topikok

Linkblog

Egy éves kihagyás, töretlen lelkesedés

2012.05.08. 15:12 SweetCherry

 Sziasztok:)

Most mentegetőzhetnék, hogy miért is nem írtam ilyen elképesztően sokáig, de inkább hadd kérjek bocsánatot tőletek néhány jókedvű nótával, rendben? :)

Kezdjük is az új felfedezettemmel, illetve, felfedezettjeimmel, ha már itt tartunk. 

Csupa napsütés és nyár ez a zene, pont az a feeling, amit most annyira hiányolok, ismét a szobához kötve (újabb érettségi: a tavalyi előrehozott németemet megspékelem egy előrehozott emelt némettel. Jól hangzik, nem igaz? :D). 

https://www.youtube.com/watch?v=HyNHz6SYx-0&feature=BFa&list=FLasHqKmo77913qirUhH7YEQ

A szám pedig nem egyéb, mint Michael Franti&Spearhead (akiknek a Say Hey című számát talán ismeritek) és Lorenzo Jovanotti közös alkotása, a Sound of sunshine:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én most egészen tisztán hallom a napsütés hangját, és folyamatosan azzal piszkál, hogy menjek és biciklizzem egyet:D Lehet, hallgatnom kellene rá? :)

Mindenesetre, ha ti megtehetitek, ki ne hagyjátok: ezt a ragyogó napsütést az Isten is sportolásra teremtette! Arról nem is beszélve, hogy az így termelt endorfin milyen remek hatással lesz a kedélyállapototokra:)

Most viszont rohanok vissza, vár még rám egy fél német érettségi feladatsor, yuhú:) Verőfényes szép napot kívánok nektek!

Szólj hozzá!

Címkék: sunshine nyár of sound michael Franti Lorenzo Jovanotti

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamdalok.blog.hu/api/trackback/id/tr384496272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása